Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22, 2016

Ο Βασιλιάς του Πατρινού Καρναβαλιού 2016!

Ζήτω ο Βασιλιάς! Παρευλαύνει και σατιρίζει τηv επικαιρότητα εδώ και πολλά χρόνια...Είδαμε και πάλι το χαμογελαστό του πρόσωπο αφού ο ίδιος ετοιμάζεται να διασκεδάσει μαζί με τους χιλιάδες καρναβαλιστές την Πάτρας στις 12-13 Μαρτίου!

Ο βασιλιάς του Πατρινού Καρναβαλιού 2016 (φωτο εξωφύλλου) είναι κατασκευή του Πέτρου Βρυώνη ο οποίος δημιούργησε έναν "νεόπλουτο" βασιλιά που θα παρελάσει μαζί με τους "αυλικούς" του.


Οι άνθρωποι του καρναβαλικού συνεργείου, εκεί στο Πετρωτό, βρίσκονται στην κορύφωση των εργασιών τους για να είναι έτοιμα τα άρματα του Πατρινού Καρναβαλιού 2016!

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης και επικεφαλής του Καρναβαλικού Εργαστηρίου του Δήμου από το 1987 κ. Bρυώνης, που ευθύνεται όλα αυτά τα χρόνια για τις εμβληματικές δημιουργίες των Καρναβάλων και πολλών καρναβαλικών αρμάτων είναι καθημερινά στο εργαστήρι δημιουργώντας μαζί με τους συνεργάτες του...

Σάτιρα, ευρηματικότητα, καλλιτεχνική και δημιουργική έμπνευση στο αποκορύφωμά τους, δίνουν το έναυσμα για ένα αστείρευτο καρναβαλικό γλέντι.