Breaking News

Τώρα ΑΓΡΙΟΣ καβγάς της μητέρας της Μενεγάκη με τον Ματέο! Σε κατάσταση σοκ η Ελένη…

Μάλωσαν άσχημα η μητέρα…

της Ελένης Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος

Όπως είναι γνωστό η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Τα νούμερα είναι απογοητευτικά, με τους ιθύνοντες του καναλιού να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους προκειμένου δουν άσπρη μέρα.

Ωστόσο σαν να μην
έφταναν όλα αυτά η Ελένη Μενεγάκη έχει να αντιμετωπίσει και τον καβγά και τις εντάσεις που το τελευταίο διάστημα επικρατούν στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα μέσα σε όλον τον αναβρασμό που επικρατεί η μητέρα της Ελένης κα Ζέτα, η οποία έχει σημαντικό ρόλο στις επιλογές και τα επαγγελματικά ζητήματα της κόρης της, φέρεται να ρίχνει ευθύνες στον Ματέο για την άσχημη κατάσταση με τα νούμερα της εκπομπής της κόρης της ενώ θεωρεί ότι ο ίδιος θα πρέπει να σταματήσει να ασχολείται με οτιδήποτε έχει να κάνει με τα επαγγελματικά της παρουσιάστριας.

Η κα Ζέτα μάλιστα, όπως αναφέρει το ciao, δεν είχε και ποτέ καλές σχέσεις με τον Ματέο αφού συχνά πυκνά διαφωνούσαν για οικονομικής φύσεως θέματα.

Τώρα όμως που ο κορμός του επαγγελματικού οικοδομήματος της Ελένης, η εκπομπή της δείχνει να μην περνά τις καλύτερες στιγμές η μητέρα της παρουσιάστριας έχει πραγματικά εξοργιστεί και καταλογίζει ευθύνες στον Ματέο για όλα όσα συμβαίνουν.

Όπως μαρτυρούν άνθρωποι που ξέρουν καλά τα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες στα Μελίσσια, τις τελευταίες μέρες υπάρχουν πολλές εντάσεις και μάλιστα συχνά οδηγούν σε καβγάδες ανάμεσα στο ζεύγος και όχι μόνο.

Οι ίδιοι λένε ότι τα νεύρα της Μενεγάκη είναι πολύ τεντωμένα…

loading...