Breaking News

Βόλος: Νοίκιασε το διαμέρισμα σε γυναίκες δηλητήριο – Ένοχα μυστικά πίσω από τους μεγάλους σταυρούς

Ο Βόλος παρακολουθεί τις αποκαλύψεις για τις τρεις γυναίκες. Έφτασαν στην πόλη και νοίκιασαν σπίτι για μία εβδομάδα…

Χειροπέδες σε τρεις γυναίκες Ρομά ηλικίας 58, 57 και 60 ετών πέρασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, οι οποίες ...
φέρονται ότι συστηματικά, με το πρόσχημα της πώλησης εικόνων και άλλων μικροαντικειμένων και με τη μέθοδο της απασχόλησης, έκλεβαν ό,τι πολύτιμο έβρισκαν σε σπίτια.

Οι τρεις γυναίκες, που κατάγονται από την Αθήνα, σε διάστημα λίγων ημερών φέρονται ότι έκαναν πολλές επισκέψεις σε σπίτια ηλικιωμένων, με σκοπό να αρπάξουν χρήματα, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας.

Χθες είχαν αποπειραθεί να κλέψουν άλλη μία ηλικιωμένη γυναίκα, στο σπίτι της οποίας ωστόσο δεν βρήκαν τίποτα πολύτιμο για να αφαιρέσουν.

Αλλοι τρεις ηλικιωμένοι είχαν απευθυνθεί στην Αστυνομία και είχαν καταγγείλει την προσέγγισή τους από ύποπτες γυναίκες για κλοπές τις οποίες όμως είχαν απομακρύνει από τις οικίες τους.

Οπως προέκυψε προανακριτικά, οι δράστιδες είχαν νοικιάσει σπίτι σε ευρύτερη περιοχή του Βόλου για μία εβδομάδα. Αυτό ήταν και το διάστημα που σκόπευαν να μείνουν στην πόλη και μετά προφανώς θα συνέχιζαν τη δράση τους σε άλλες πόλεις-σταθμούς.

Οι τρεις συλληφθείσες κρατούνται και αύριο θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Βόλου.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr