Breaking News

Survivor: Πρωτοφανές διαδικτυακό bullying κατά της Σπυροπούλου

«Γενικά η γυναίκα είναι τόσο κακιά, που η διαφορά μεταξύ μιας καλής και μιας κακιάς γυναίκας μόλις και μετά βίας υπάρχει». Η ατάκα ανήκει στον Τολστόι. Το εύρος της, στον απελέκητο εγκέφαλο αμέτρητων θηλυκών που έσπευσαν να σχολιάσουν σε τηλεοπτικές εκπομπές και social media την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τόση χολή και τέτοιο φαρμάκι που αν κατά λάθος «δάγκωναν» τη γλώσσα τους θα έπεφταν ακαριαία νεκρές.

Μπαμπάτσικη, ευτραφής, τροφαντή, ατσούμπαλη, αγύμναστη.....
μπόγος, χοντρή, μπάζο, μαγουλού, φοράδα και μοσχάρα είναι κάποια από τα «κοσμητικά επίθετα» με τα οποία Ελληνίδες – σωματικού κάλλους επιπέδου Άσλει Γκράχαμ – έσπευσαν να «ντύσουν» το κορμί της νέας παίκτριας του Survivor. Ώπα κορίτσια! Μια χαρά κορμί έχει το Κωνσταντινάκι κι αν εσείς φαντασιώνεστε ότι ανήκετε στην κατηγορία της Έλσας Χοσκ τότε θα πρέπει να κοιταχτείτε διπλά, μια φορά στον καθρέφτη κι ακόμη μία στο ντιβάνι του πλησιέστερου ψυχαναλυτή.
Ας το πάμε όμως από την ανάποδη μιας κι από την καλή είναι αδύνατον να το εμπεδώσετε.

Εσείς δεν είστε εκείνες που πριν από λίγο καιρό σπεύσατε να κατασπαράξετε το δικηγόρο που τόλμησε να πιάσει στο στόμα και στην πένα του τις ευτραφείς λουόμενες με την παγωμένη κυτταρίτιδα και τα καυτά brazilian;
Εσείς δεν μιλούσατε τότε περί σκατοψυχιάς, σεξισμού και ρατσισμού; Εσείς δεν παρουσιαζόσασταν ως αγωνίστριες στη μάχη των περιττών κιλών; Εσείς δεν κηρύττατε το δικαίωμα της κάθε γυναίκας να κουβαλάει επάνω της όσο λίπος γουστάρει; Ελάτε τώρα! Εσείς ήσασταν ή ο άλλος σας εαυτός. Εκείνος που σαν κυράτσα της κακιάς ώρας σχολιάζει το σούπερ μίνι που αδυνατεί να φορέσει, την κορμάρα που αγκομαχά να φτάσει, το sexy που ποτέ δεν θα κατακτήσει.

Εσείς, ή ο άλλος σας εαυτός που στριμώχνεται σε εξαντλητικές δίαιτες, ασφυκτικούς κορσέδες και όρκους απώλειας κιλών. Εσείς ή ο άλλος σας εαυτός που το πρωί πρεσβεύει τσιτάτα περί ρατσισμού και το βράδυ στρογγυλοκάθεται ως άλλος Βούδας μπροστά στην τηλεόραση μαζί με δύο κιλά πατατάκια κι οχτώ πιτόγυρα σχολιάζοντας τα περιττά κιλά των άλλων και που όταν καταφέρει να τα χωνέψει _ όχι τα κιλά, τα πιτόγυρα «καίει» το κόμπλεξ του στα social media με αεροβική ανωνυμία. Κορίτσια, μια χαρά είναι η Κωνσταντίνα και δυο χαρές το σώμα της! Πολύ καλύτερο από το δικό σας, πολύ ανώτερο από εκείνο της μέσης Ελληνίδας κι αν πήρε κάποια κιλά αναφαίρετο δικαίωμά της και μεγάλη μαγκιά της να τα περιφέρει μπροστά στα επικριτικά σας μάτια χωρίς ίχνος κόμπλας.

Το bullying της μέσης Ελληνίδας γκόμενας -ανώνυμης κι επώνυμης και γενικώς – απέναντι στην ξανθιά παρουσιάστρια δεν εξαντλήθηκε ωστόσο στα περιττά κιλά της αλλά στη γενικότερη εμφάνιση και στάση τής τελευταίας κυριεύοντας την κυριολεκτικά από την κορυφή μέχρι τα νύχια. «Είχε βαμμένο το νύχι!» «Είχε βαμμένο το μαλλί!», «Είχε πρησμένο το χειλάκι» και «τουρλωτό το κωλαράκι». Τι μας λέτε βρε κορίτσια; Αλήθεια; Δεν το’ ξερε να βγει σαν την κακομοίρα στους τηλεοπτικούς σας δέκτες μπας και δονηθείτε από την κατάρρευση και την κατάντια της. Ω, με συγχωρείτε! Ξέχασα! Όλα αυτά τα λέτε επειδή η Κωνσταντίνα δεν ήταν καλό κορίτσι σαν κι εσάς. Ήταν κακιά. Κι εγωπαθής. Και ψωνάρα.

Και killer. Καμία σχέση με σας βρε κορίτσια μου που ανεβήκατε στα πόστα της ελληνικής TV με τον σταυρό στο χέρι και την καλή σας την καρδιά. Που ποτέ δεν «φάγατε» κόσμο, δεν προσβάλλατε υφισταμένους, δεν αρπάξατε καριέρες, δεν παίξατε βρώμικα, δεν πιάσατε υψηλά ιστάμενους για γκόμενους και… χαμηλά ιστάμενα για επαγγελματική ανέλιξη! Ξεσπαθώστε κορίτσια μου. Ξεσαλώστε με τον «κατήφορο» της πρώην βασίλισσας στη ζούγκλα του survivor. Τουλάχιστον αυτή, η ξανθιά φοράδα, δεν έχει ως φαίνεται κανένα πρόβλημα προσαρμογής. Μπορεί και στα ψηλά και στα χαμηλά.

Και στα εύκολα και στα δύσκολα. Και στα σαλόνια και στ’ αλώνια. Με περιττά κιλά στο πλασμένο από θεϊκές κορμάρες καθημερινό μας σύμπαν, με προσποιητό χαμόγελο στον τόσο απροσποίητο κόσμο της TV, με στρατηγικό σχεδιασμό στο άδολο και αθώο επαγγελματικό της χώρο, η απάντηση είναι ότι η Κωνσταντίνα μπορεί. Α, και κορίτσια για να μην ξεχνιόμαστε, συνεχίστε να της την πέφτετε. Μας κάνατε ήδη να την συμπαθήσουμε. Πολύ!

protothema