Breaking News

"Boμβα" στο Survivor 2: Οικειοθελής αποχώρηση από την ομάδα των "Διάσημων"! Η συμφωνία που την πετάει έξω από το ριάλιτι...Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Σαν Boμβα έσκασε η είδηση σήμερα το πρωί στα γραφεία του Youweekly.gr και θα σας την μεταφέρων ευθύς αμέσως από το Dimis Blog...

Πολύ δύσκολες ώρες διανύει αυτή την περίοδο παίκτρια από την ομάδα των Διάσημων στο Survivor, ζητώντας από την παραγωγή να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει ξανά στο Youweekly.gr όμως, οι παίκτες μπαίνοντας στο παιχνίδι στο συμβόλαιο που υπέγραψαν υπήρχε ρήτρα στην οποία, δεσμεύονταν προς την παραγωγή του ριάλιτι πως δεν θα μπορούν να αποχωρήσουν οικειοθελώς από το παιχνίδι, αλλιώς θα χρεωθούν πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ......

Όπως μετέφερε άνθρωπος από τον Άγιο Δομίνικο στο Youweekly.gr, η συγκεκριμένη παίκτρια απευθύνθηκε στην παραγωγή περιγράφοντας του τις δύσκολες στιγμές που περνάει αλλά και τους λόγους που θέλει να αποχωρίσει από το παιχνίδι. Εκείνοι της εξήγησαν τους όρους και τις συνέπειες που θα έχει αυτή την η πράξη κι εκείνη αναγκάστηκε να μείνει!

Ο λόγος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, για την......









http://tzenopoulo.blogspot.gr/







Ξένια των Rec, η οποία κλαίει σχεδόν κάθε μέρα όπως μας περιγράφουν. Η ίδια, ζήτησε να φύγει γιατί δεν μπορεί άλλο να είναι μακριά από την οικογένεια της και να μην μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους ώστε να δει αν είναι καλά ή όχι, μιας και η ίδια είχε μιλήσει on camera γι'αυτό!

Όπως σας είχε αποκαλύψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ του το Youweekly.gr η Ξένια, έχει ένα μεγάλο αγκάθι στο παρελθόν και αναγκάστηκε να μεταναστεύσει στην Ελλάδα από την Ουκρανία για να βοηθήσει την οικογένεια της. Μάλιστα το σπίτι της στην Ουκρανία είχε κατεδαφιστεί από τον πόλεμο και μέσα εκείνη την ώρα κοιμόταν η οικογένεια της

Όλα αυτά έχουν κάνει το κορίτσι να πιεστεί ψυχολογικά και να θέλει να φύγει από το παιχνίδι. Δεν μπορεί να πεινάει άλλο και μαζί με αυτό να μην μαθαίνει νέα για το αν οι δικοί της στην Ουκρανία είναι καλά.

Μετά το βέτο λοιπόν της παραγωγής για την ρήτρα, το οποίο την "πάγωσε" αρκετά μιας και η ίδια, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καταβάλει το ποσό των 100.000 ευρώ στην παραγωγή έτσι και φύγει, συμφώνησε με τους συμπαίκτες της, πως την επόμενη φορά που θα χάσουν την ασυλία να στείλουν εκείνη προς αποχώρηση με την ελπίδα να λάβει τις λιγότερες ψήφους και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

"Κλαίει συνέχεια! Δεν είναι καλά και πολλές φορές αυτό φαίνεται και στα επεισόδια που βλέπετε! Συνάδερφος που τραβάει στην καλύβα των Διάσημων την άκουσε που τους το ζητούσε όταν δεν ήταν ανοιχτά τα φώτα! Θα δεις πως κάτι τέτοιο θα γίνει...", ανέφερε στο Youweekly.gr χαρακτηριστικά η πηγή μας από τον Άγιο Δομίνικο...

Για να δούμε... Το σίγουρο είναι πως η Ξένια δεν θα επιδιώξει να μείνει πολύ ακόμη στο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια