Θα πάθετε πλάκα! Μια γέννα κοστίζει 500.000 λίρες αλλά διαβάστε τι προσφέρει αυτό το μαιευτήριο... [photos]


Το έχει επιλέξει η Victoria Beckham αλλά και μέλη Βασιλικών Οικογενειών-Ποιος θα μπορούσε άλλωστε...
να δώσει το υπέρογκο ποσό των 500.000 λιρών Αγγλίας που θα κόστιζε μια γέννα;

Το Portland μοιάζει με ένα υπέροχο πεντάστερο ξενοδοχείο αφού έχει όλες τις ανέσεις που θα μπορούσε να ζητήσει μια γυναίκα που πρόκειται να γεννήσει.

Είναι το μοναδικό ιδιωτικό μαιευτήριο που προσφέρει όλα αυτά στη Βρετανία. Τα δωμάτια κοστίζουν 10.000 λίρες τη μέρα ενώ μια γέννα μπορεί να φτάσει μέχρι και 500.000 λίρες!

 Άνετα και πεντακάθαρα κρεβάτια με ανέσεις, μενού με... αστακό, επιδόρπια που μοιάζουν να βγήκαν από έκθεση, μέχρι και Dom Perignon διαθέτει για τους πελάτες που θέλουν να ανοίξουν μια πανάκριβη σαμπάνια για να γιορτάσουν τη γέννηση του παιδιού τους.
Η εξυπηρέτηση είναι 24ωρη και ενοείται πως κάθε επιθυμία των πελατών γίνεται πραγματικότητα. Η ιδιωτικότητα των πελατών είναι πάντα εξασφαλισμένη και η ησυχία τους επίσης.

Τα δωμάτια μοιάζουν με πραγματικές κρεβατοκάμαρες και έχουν τα πάντα για να αισθανθεί μια γυναίκα πως δεν έφυγε από το σπίτι της ενώ η προσοχή που δίνεται στα νεογέννητα περιλαμβάνει 24ωρη παρακολούθηση, εξωνυχιστικές εξετάσεις και φροντίδα από εξειδικευμένο προσωπικό.
Share: