Η κόρη του Sylvester Stallone στην πρώτη της φωτογράφηση


Το μήλο λένε θα πέσει κάτω από τη μηλιά. Αυτό, όμως δεν ισχύει καθόλου για την Sistine Stallone, κόρη του διάσημου και... ταλαντούχου ηθοποιού, Sylvester Stallone.

Η 17χρονη φτιάχνει το δικό της όνομα στο χώρο της μόδας, αφού επέλεξε να μην ακολουθήσει την διαδρομή του πατέρα της. Η Sistine απέδειξε, πως είναι ο εαυτός της, ακολουθώντας το αγαπημένο της στυλ.

Συνοδευόμενη από την πανέμορφη μαμά της, Jennifer Flavin – τώρα καταλαβαίνουμε που έμοιασε αυτό το όμορφο κορίτσι- πόζαρε στον φωτογραφικό φακό για γνωστό περιοδικό της Νέας Υόρκης.

Το 17χρονο ανερχόμενο μοντέλο φορούσε ένα κοραλί τοπάκι με μία στάμπα επάνω του και ένα μαύρο αθλητικό σορτσάκι, τα οποία συνδύασε υπέροχα με ένα ροζ bomber jacket, αθλητικά παπούτσια και μαύρες κάλτσες μέχρι το γόνατο. Η άκρως funky εμφάνιση της, ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή.


Σε συνέντευξη της στην TeenVogue την περασμένη χρονιά, η Sistine ανέφερε: «Έχω θαυμαστές, λόγω του πατέρα μου. Με ρωτάνε για τις ταινίες του κάθε εβδομάδα. Θέλουν να ξέρουν, πως διατηρείται σε φόρμα και αν γράφει αυτός τα σενάρια».

Η αγαπημένη ταινία του πατέρα της είναι ο Rocky, όπως αποκάλυψε η ίδια. «Δεν πάιζω box, αλλά η αλήθεια είναι, πως μου έμαθε, πως να ρίχνω γροθιά», ανέφερε.

Πηγή
Share: