Δευτέρα, Ιανουαρίου 29, 2018

Σάλος με γιο πασίγνωστου ζευγαριού των media: Η άγνωστη ζωή, η κόκα και το ξεσκέπασμα του πατέρα

Πώς γιος πασίγνωστου ζευγαριού των media έμπλεξε με την κόκα;...
Ο πρωταγωνιστής μας είναι φοιτητής και μάλιστα από μικρό παιδί φοιτούσε στα καλύτερα σχολεία των Αθηνών.

Ένα παιδί χαμηλών τόνων για τους τρίτους, όπως αποκαλύπτει το gossiptv. Βλέπετε τα όρια από τους γονείς του ήταν αυστηρά καθώς δεν ήθελαν ποτέ να πληρώσουν με την καριέρα τους το κόστος μιας κακής ανατροφής.

Δυστυχώς όμως για τους δυο αυτούς γονείς ο χρόνος απέδειξε τα πολλά κενά στην αγωγή και κυρίως στην διαμόρφωση του χαρακτήρα του γιου τους.

Ο νεαρός έφυγε να σπουδάσει σε χώρα του εξωτερικού, όπου και μυήθηκε στα ναρκωτικά και την μεγάλη ζωή. Μια ζωή που έβλεπε, βίωνε να την απολαμβάνουν οι γονείς του. Μια ζωή που είχε πάντα ως κρυφό πόθο να ασκήσει και ο ίδιος.

Οι πληροφορίες ....

για την εμπλοκή του με το ναρκωτικό των πλουσίων-γνωστό στην πιάτσα και ως «κοκορέτσι»- έφτασαν πρώτα στα αυτιά του μπαμπά του.

Πηγές ανέφεραν, πώς αυτός ήταν και ο λόγος που ο μπαμπάς έκανε ταξίδι αστραπή στην Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα για να διαπιστώσει «ιδίοις όμμα σι» την κατάσταση. Και τι είδε; Είδε ένα άλλο παιδί από αυτό που πίστευε ότι μεγάλωνε.

Δυστυχώς -σύμφωνα με τις ισχυρές παρέες του ζευγαριού- οι γονείς κοιτούσαν την καριέρα τους και όχι το παιδί τους καθώς θεωρούσαν πώς με τα χρήματα και τους καλύτερους, θα κάλυπταν τις απουσίες τους.

Οι τελευταίες πηγές αναφέρουν πώς η κατάσταση στο σπίτι είναι δύσκολη καθώς από τη μια ο γιος δείχνει να μην θέλει να αλλάξει τρόπο ζωής που έχει επιλέξει κι από την άλλη οι γονείς του να τρέμουν στην ιδέα μιας φωτογραφίας ή μιας διαρροής που θα τους εκθέσει.