Breaking News

Αποκλειστικό! Survivor 2: Αποχωρεί παίκτης μετά από πρόβλημα υγείας! Διαρροή....

Μία πληροφορία της τελευταίας στιγμής έφτασε στο Youweekly.gr και θα την μοιραστούμε μαζί σας!

Μία πληροφορία που αφορά αποχώρηση και είναι από πρόσωπο που δεν περιμένουμε! Όπως σας έχουμε ξαναγράψει στο παρελθόν τα δεδομένα στο παιχνίδι, ως προς τους παίκτες, έχουν αλλάξει και πριν ταξιδέψουν για Άγιο Δομίνικο, υπέγραψαν συμβόλαιο υπέρ της παραγωγής για να είναι διασφαλισμένη! Διαβάστε παρακάτω...
Τι εννοούμε; Ότι οι παίκτες δεν μπορούν να αποχωρίσουν οικειοθελώς μέχρι να περάσει το επιτρεπτό χρονικό διάστημα. Αν το κάνουν αυτό θα πρέπει να καταβάλουν 100.000 ευρώ στην παραγωγή ως ρήτρα.

Στην περίπτωση όμως, που το θέμα είναι υγείας τότε, από την στιγμή που οι γιατροί υποστηρίζουν ότι δεν μπορεί ο παίκτης να συνεχίσει τα αγωνίσματα του δίνεται η δυνατότητα να φύγει και να μην επιβαρυνθεί τίποτα, αφού το εγκρίνουν και οι γιατροί της παραγωγής.

Αυτό ακριβώς συνέβη και τώρα! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr εμφανίστηκε πρόβλημα υγείας και συγκεκριμένα, μετά από τραυματισμό, ένα ελαφρύ κάταγμα και δεν θα μπορέσει να συνεχίσει το παιχνίδι!

Όλα ξεκίνησαν σαν ενοχλήσεις στο χέρι, ωστόσο μετά από ένα αγώνισμα, έχοντας φρικτούς πόνους οι γιατροί αποφάσισαν ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να παίζει, όμως έδωσαν σε εκείνον την τελική επιλογή για να αποφασίσει να θα μείνει ή αν θα φύγει από το Survivor. Ο συγκεκριμένος παίκτης όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες μας, αποφάσισε να μην μείνει και να επιστρέψει Ελλάδα.

Θέλετε να μάθετε ποιος είναι;

Αυτό που θα σας πω εδώ στο Dimis Blog και το Youweekly.gr, είναι πως ο συγκεκριμένος παίκτης είναι στην ομάδα των Μαχητών και είναι άντρας. Πολλοί ακούγοντας τραυματισμό φαντάζεστε ότι θα είναι ο Νίκος Θωμάς που ήδη ταλαιπωρείται με το πόδι του! Όχι λοιπόν, δεν είναι ο Νίκος Θωμάς για να σας το κάνω πιο εύκολο! Γιατί δεν σας το λέω; Γιατί θα σας έχω εξέλιξη στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ... η αποκάλυψη του ονόματος θα γίνει σε λίγο με νέες λεπτομέρειες! Προς το παρόν το Youweekly.gr σας έχει διαρροή για το σημερινό επεισόδιο ασυλία και ποια ομάδα κερδίζει... Δείτε ποιοι κερδίζουν εδώ.

Φυσικά δεν έχουμε μείνει και πολλοί για να σας δυσκολέψει αυτό! Μπορείτε ήδη να καταλάβετε για ποιον παίκτη μιλάμε και ποιος είναι εκείνος που αποχωρεί!
https://www.youweekly.gr/article/dimis-blog/507796-apokleistiko-survivor-2-apoxwrei-paikths-meta-apo-problhma-ygeias-diarroh