Breaking News

Κορυφαίο! Για αυτό έδιωξαν την ξανθιά κουκλάρα από το Survivor!

Στο συμβούλιο η πλειοψηφία των Μαχητών ψήφισαν προς αποχώρηση την «πεταλούδα που τσιμπά σαν μέλισσα» Αγγελική Κοκαλίτσα. και τα κατάφεραν να την «διώξουν» απο το Survivor 2.

Η Κοκαλίτσα με το όνομα, επέμενε πως θα βελτιωθεί στα αγωνίσματα μη καταλαβαίνοντας πως όλοι οι άλλοι τη μουρμούρα της δεν αντέχουν και όχι τις επιδόσεις της.

Ο προβληματισμός και η κατήφεια της ήταν εμφανής.

Κατάσταση που επιδεινώθηκε με σκυμμένα κεφάλια κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, έως ότου να ακουστεί το όνομα του παίκτη που θα αποχωρούσε από το παιχνίδι.

Η επιλογή του κοινού τελικά
ήταν η Αγγελική Κοκαλίτσα, παίκτρια που είχε συγκεντρώσει και τις λιγότερες θετικές ψήφους από τους συμπαίκτες της, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει πρόωρα τους υπόλοιπους παίκτες και τον Άγιο Δομίνικο, και να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Η δήλωση της πριν αποχαιρετήσει τους συυμπαίκτες της!
«Ήμουν προετοιμασμένη και για το θετικό και για το αρνητικό αποτέλεσμα. Χαίρομαι πάρα πολύ που μπήκα στο Survivor και έστω που έφτασαν μέχρι εδώ. Καλή επιτυχία σε όλους. Ήθελα να συνεχίσω περισσότερο, αλλά ήμουν προετοιμασμένη και για το αρνητικό αποτέλεσμα. Εύχομαι σε όλους τους συμπαίκτες μου καλή επιτυχία, να βάλουν τα δυνατά τους και να συνεχίσουν έτσι, δυνατοί και με το στόχο τους»,
newpost