Breaking News

Αυτά είναι τα ριάλιτι προγράμματα που ξεκινούν μετά τα Χριστούγεννα

To σόου επιστρέφει με τη Μαρία Μπεκατώρου στη θέση της παρουσιάστριας και όπως πάντα νέους παίκτες έτοιμους να μιμηθούν διάσημους καλλιτέχνες. Στα φετινά πρόσωπα που έχουν ακουστεί, σύμφωνα με πληροφορίες του TV Έθνους είναι

δύο τραγουδίστριες με εμπειρία σε ριάλιτι επιβίωσης.

Η Ελένη Χατζίδου, με πέρασμα από το «Survivor 2», αλλά και η Χριστίνα Κολέτσα από το «Nomads». Άλλες πληροφορίες αναφέρουν το όνομα της Νανάς Λεοτσάρη, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν ολοκληρωμένες συμφωνίες.

Το σίγουρο είναι ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος δε θα επιστρέψει ως μέλος της κριτικής επιτροπής αφού δήλωσε στο «TV Έθνος» ότι δεν του έχει γίνει καμία πρόταση.

Ο ΣΚΑΪ από την πλευρά του θα ξαναεμπιστευτεί στο Survivor, για τρίτη φορά, να καλύψει την prime time ζώνη του, με το ριάλιτι επιβίωσης να επιστρέφει με αρκετές αλλαγές.

Η πιο σημαντική ότι θα έχουμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού «Ελλάδα vs Τουρκία» και υποχρεωτικά δύο παρουσιαστές. Στην ελληνική πλευρά θα επιστρέψει ο Σάκης Τανιμανίδης ενώ στην Τουρκία παρουσιαστής θα είναι ο ίδιος ο παραγωγός του, ο Acun Ilicali.

Μέχρι τώρα, αναφέρει το «TV Έθνος» υπάρχουν πάνω από 2.000 αιτήσεις, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer.

Στα ονόματα που έχουν συζητηθεί για τους Διάσημους, ξεχωρίζουν αυτά του τραγουδιστή Κώστα Καραφώτη, του ποδοσφαιριστή Γιούρκα Σεϊταρίδη αλλά και του μοντέλου Έλλης Παπαγγελή αλλά επίσημες ανακοινώσεις δεν υπάρχουν ακόμα.


https://dailymedia.gr/tv/77072/ayta-einai-ta-rialiti-programmata-poy-xekinoyn-meta-ta-christoygenna.html

Δεν υπάρχουν σχόλια