Breaking News

Hi-5: Δεν θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα και τι κάνουν στη ζωή τους τα κορίτσια του συγκροτήματος που έκανε θραύση το 2000

Ηταν αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν το ελληνικό νεανικό κοινό «τρελάθηκε» με ένα γυναικείο συγκρότημα το οποίο έκανε την εμφάνισή του μέσω ενός ριάλιτι στο Mega. Ο λόγος για τις Hi-5..

To πρώτο τους single «Ξέρω τι ζητάω» γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία, ενώ και τα πέντε κορίτσια αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό. Βέβαια, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα συγκροτήματα παγκοσμίως, με τον καιρό, και παρά την επιτυχία τους, οι Hi-5 διαλύθηκαν. Κάποια από τα κορίτσια ακολούθησαν σόλο καριέρα, με ένα μάλιστα από αυτά, τη Σάγια, να σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία. Κάποια άλλα όμως αποτραβήχτηκαν εντελώς από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Πού βρίσκονται και τι κάνουν σήμερα

Τα κορίτσια του συγκροτήματος Hi-5 σήμερα είναι έτσι:



Σάγια

H Σάγια κάνει τη δική της πετυχημένη σόλο καριέρα. Εχει εμφανιστεί σε πολλά αθηναϊκά μαγαζιά, ενώ πρόσφατα συμμετείχε στην παράσταση «Πρισίλα, η βασίλισσα της ερήμου».

Ειρήνη Ψυχράμη


Η Ειρήνη Ψυχράμη έχει εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές, ενώ πέρυσι τραγουδούσε στο πλευρό του Τonis Sfinos.

Μαρλέν Αγγελίδου

Η Μαρλέν Αγγελίδου εμφανίστηκε πριν από δύο χρόνια στο μιούζικαλ «Di-Mentia», που ανέβηκε στη μεγάλη σάλα της UNESCO στο Παρίσι.



Νάνσυ Στεργιοπούλου


Η Νάνσυ Στεργιοπούλου το 2010 συμμετείχε στο σόου Just the 2 of Us, κάνοντας φωνητικά.

Φρόσω Παπαχαραλάμπους


Η Φρόσω Παπαχαραλάμπους ήταν η μόνη που σταμάτησε να τραγουδάει μετά τη διάλυση των Hi-5, επιστρέφοντας στην Κύπρο για να συνεχίσει τις σπουδές της.