Breaking News

«Power of Lονe 2». Δεν θα το πιστέψετε. Αυτή πάει για νικήτρια του Τελικού (Spoiler)

Είναι απίστευτο κι όμως αλήθινό. Εκεί που όλοι πίστευαν πώς η Άννα επειδή έχει τους φavατισμένouς Κύπριους που το βλέπουν «πατριωτικά» και η Ρένια… που είναι η μοναδική σε υποτιθέμενη σxέση θα μaxovταν για την πρωτιά… τους βyήκε απο το.......
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται απο την Πόλη η Ελληνορωσίδα απο τη Θεσσαλονίκη έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του γυναικείου κοινού και έχει μαζίκή αποδοχή.

Λίγο η στάση της που ήταν κάτι παραπάνω απο αξιοπρεπής λίγο ο τρόπος της λίγο η «καθαρότητα» στις κουβέντες της…. την έκαναν απο αουτσαϊντερ ώς το φαβορί της νίκης.

Τόσο η Άννα έχει «πληγές» με τον εξωσχολικό αλλά και η Ρένια είναι εκτεθειμένη για συμπεριφορές που σήκωναν «κοκκινη κάρτα» αλλά για κάποιο λόγο παρέμεινε στο παιχνίδι.

Η πλάκα είναι πως η Ζένια δεν είναι τόσο δυνατή στα σόσιαλ μίντια…

Κάτι που μαρτυρά την καθολική αποδοχή της εικόνας της απο όσες βλέπουν τηλεόραση.

Την ίδια ώρα στελέχη της παραγωγής έλεγαν στο μπλόγκ μας πώς σημαντικό ρόλο έπαιξε η στάση της Ζένιας απέναντι σε όλους μετά την επιστροφή της στο παιχνίδι…

Είδε έκρινε και λειτούργησε όπως έπρεπε.

Ακόμη κι αν κάτι γίνει στο τέλος και δεν πάρει την πρωτιά σίγουρα θα μας απασχολήσει στο μέλλον.

Γιατί τέτοια πρότυπα «καθαρά» τα έχει ανάγκη και η Ελληνική τηλεόραση…


Loading...

2 σχόλια:

  1. Μήπως εσύ που θεωρείς ότι η Ζένια ειναι πρότυπο και μάλιστα πρότυπο που το χρειάζεται η ελληνική τηλεόραση είσαι και ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟς???????????
    Αν ναι ...... ΝΤΡΟΠΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή