Τετάρτη, Φεβρουαρίου 01, 2017

Στη φόρα τα "βρόμικα" μυστικά των Brangelina

Ερωτικά βίτσια, ναρκωτικά, άγριοι καβγάδες και κάμποσα μυστικά. Απ' όλα θα έχει το ντοκιμαντέρ για τους Brangelina, το οποίο ετοιμάζει ο Καναδός δημιουργός Ιαν Χάλπεριν.

Ο γνωστός ερευνητής δημοσιογράφος υπόσχεται ότι το αποτέλεσμα της δουλειάς του, στο οποίο θα περιλαμβάνονται και συνεντεύξεις από το εν διαστάσει ζευγάρι, θα φέρει
τα πάνω κάτω σε ό,τι γνωρίζαμε γι' αυτούς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», μία από τις αποκαλύψεις που προαναγγέλλονται -ως δόλωμα βεβαίως- είναι ότι οι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί ήταν χωρισμένοι για τουλάχιστον έναν ολόκληρο χρόνο, προτού εκείνη υποβάλλει την αίτηση διαζυγίου, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Θα είναι το απόλυτο φιλμ για τους Brangelina και πολλά μυστικά θα έρθουν στο φως» γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, επικαλούμενη καλά πληροφορημένη πηγή, η οποία ξεκαθάρισε ότι το ντοκιμαντέρ θα αποκαλύπτει και την πραγματική αιτία του χωρισμού, την οποία δεν ξέρουμε. Εκτιμήσεις, οι οποίες μένει βεβαίως να επιβεβαιωθούν από το αποτέλεσμα, αναφέρουν ότι ο Καναδός δημοσιογράφος - σκηνοθέτης θα περιλάβει στο ντοκιμαντέρ στοιχεία για την προηγούμενη ερωτική ζωή της Τζολί -η οποία φέρεται ότι είχε ακόμα και λεσβιακή σχέση, ενώ της αρέσει και η ανταλλαγή συντρόφων-, αλλά και την αρρωστημένη συνήθεια του 53χρονου Πιτ να παίρνει εξαρτησιογόνες ουσίες, όπως μαριχουάνα.

Το διαζύγιο

Ενα ντοκιμαντέρ για τα κρυμμένα μυστικά της ζωής των Brangelina σίγουρα δεν είναι αυτό που ο Πιτ και η Τζολί χρειάζονται σε αυτή τη φάση της ζωής τους, αφού προσπαθούν να φτάσουν σ' ένα διαζύγιο χωρίς «αιματοχυσία». Και, φυσικά, τινάζει στον αέρα το deal που έχουν κάνει, προκειμένου να υπάρξει «σιγή ασυρμάτου» από εδώ και στο εξής. Κι αυτό φαίνεται ότι λειτουργεί προς το παρόν, καθώς η ηρεμία δείχνει να έχει επιστρέψει. Ο Πιτ, ο οποίος έχει κάνει μια δυο δημόσιες εμφανίσεις για τις ανάγκες της δουλειάς του, βλέπει όλο και πιο συχνά τα παιδιά του, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο και γίνονταν με πολλή ένταση τις πρώτες φορές.
loading...