Breaking News

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Από τα... σαλόνια στα αλώνια!

.. Με το που εμφανίστηκε στο Survivor 2 χυμώδης (έως και μπαμπάτσικια) ξέσπασε μια θύελλα αρνητικών σχολίων για τα κιλά της. Ωστόσο, ήταν αυτό που ξεσήκωσε την αντίδραση τόσων κι άλλων τόσων, με αποτέλεσμα να αποκτήσει ένα μεγάλο γκρουπ υποστηρικτών, χρίζοντάς την ένα από τα μεγάλα φαβορί....

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι Παρθένος, με Αφροδίτη στον Λέοντα και Δία στους Διδύμους. Αναφέρομαι ειδικά σε αυτούς τους δύο πλανήτες, γιατί είναι φανερό πως, κατά τεκμήριο, έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της, μέσα από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους.

Η πρώτη είναι «αρχόντισσα» κι έχει ζεστά συναισθήματα, μα εύκολα κυριαρχείται από την ματαιοδοξία ή τον ναρκισσισμό. Κι ο δεύτερος παραπέμπει σε μια μιντιακή παρουσία «παντός καιρού», με τις εύπεπτες λύσεις όμως, να έχουν «το πάνω χέρι». Όσο για τον Άρη της στον Κριό, μένει να τον δούμε στα… αγωνίσματα!

Μα το πιο σημαντικό για την ίδια, είναι ότι ο Ήλιος της σχηματίζει δύο τετράγωνα, με τον Κρόνο και τον Ουρανό στον Τοξότη. Αυτό σημαίνει ότι το διάγραμμα της ζωής της δεν θα είναι ποτέ μια ευθεία και ισορροπημένη γραμμή. Αντίθετα θα έχει απότομες… ανηφοριές και κατηφοριές, είτε γιατί θα το επιβάλλουν οι καταστάσεις είτε εξ αιτίας της δικής της «μεταμόρφωσης» σε κάτι που ποτέ δεν υπήρξε πριν!


Ουσιαστικά είναι μια γυναίκα που μπορεί να εκπλήξει τόσο ευχάριστα, όσο και δυσάρεστα και παρότι είναι σχετικά νωρίς ακόμη, αν κάποιος παρατηρήσει την μέχρι τώρα πορεία της θα δει εύκολα δύο Κωνσταντίνες, την ευπροσήγορη και την «αλλοπρόσαλλη», την καλοσυνάτη και την «τύραννο».
Σαφώς υπάρχει θέμα διαχείρισης από την ίδια, ώστε να μην πηγαίνει από το ένα άκρο στο άλλο, αυτό ωστόσο μπορεί να διορθωθεί μέσα από εμπειρίες και βιώματα, συν την δική της βούληση να γίνει καλύτερη, ελέγχοντας πρωτίστως τις ανασφάλειές της.

AdTech Ad
Κι αυτή η περίοδος μπορεί να αποδειχθεί κομβική για την εξέλιξή της, αφού έχοντας μόλις περάσει την επιστροφή του Κρόνου από τη γενέθλια θέση του, καλείται να αποφασίσει τι είναι εκείνο που της ταιριάζει πραγματικά και να βρει τις ισορροπίες της, μέχρι τουλάχιστον το επόμενο «αναποδογύρισμα», γύρω στα σαράντα της.

Το «κλειδί» είναι να πάψει να εφαρμόζει κανόνες που «δανείστηκε» από τους άλλους και να κτίσει τους δικούς της. Κι αν τελικά τα καταφέρει, μην απορήσετε, όταν, κάποια στιγμή στο μέλλον, καταπιαστεί και με κοινωνικά ή πολιτικά θέματα. Ναι, η Κωνσταντίνα!