Breaking News

Όσα κανεις δεν γράφει. Τι ζήτησε ο Μουτσινάς απο το ΟΡΕΝ και τι θα πάρει… με την καλή έννοια

Νέο πλατό ,διπλάσια λεφτά για τον ίδιο, χρήματα για την παραγωγή της εκπομπής, μοντάζ και άλλα πολλά ζήτησε ο Νίκος Μουτσινάς για την επόμενη χρονιά. Την ίδια ώρα που στο κανάλι επικρατεί ......
αναβρασμός και με τον ίδιο να λέει εδώ και εκεί: «Ε μετά την φετινή επιτυχία δεν θα υπάρξει κανάλι να πληρώσει τα 200 της ρήτρας για να με πάρει;»

Σας το έχω γράψει και ξαναγράψει για τον Μουτσινά. Είναι απο τους τύπους που έχει ταλέντο αλλά έχει και κάτι άλλο. Είναι αυτοκαταστροφικός. Σαν τις κατσίκες. Που τις αρμέγεις και στο τέλος ρίχνουν μία και σπάνε την καρδάρα με το γάλα.

Στη φάση που είναι τώρα ο σταθμός με τον Σαββίδη στις εγκαταστάσεις του… και την προσπάθεια που γίνεται να γίνει επιτέλους ανταγωνιστικός τα αιτήματα του Μουτσινά μοιάζουν απο άλλο πλανήτη.

Το παραμυθάκι για τον Σκαϊ και την μεταγραφή του δεν κάνει το αυτί του Ιβάν να ιδρώνει. Κι επειδή τυχαίνει να ξέρω πώς λειτουργεί τόσο ο Ιβάν και στη συνέχεια ο Αρτούρ η Λουντμίλα και οι άλλοι… μη δείτε στο τέλος τον Μουτσινά να παίρνει… ξέρετε τί… και να μένει στο κανάλι όπως είναι μέχρι σήμερα…


Loading...
loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια