Έξαλλη η Αννίτα Πάνια! Σηκώθηκε και έφυγε από τη θέση της

Αννίτα Πάνια
Έβαλε τις φωνές η παρουσιάστρια για το θέμα με το φέρετρο.

Το θέμα που προέκυψε τις προηγούμενες ημέρες όταν σε κοιμητήριο της Πάτρας επικράτησε πανδαιμόνιο επειδή δεν χωρούσε το φέρετρο για να ταφεί ήταν από εκείνα που επέλεξαν οι συνεργάτες της Αννίτας Πάνια για να φιλοξενήσουν στην εκπομπή το απόγευμα του Σαββάτου. Η Αννίτα Πάνια καθυστέρησε να μπει στην εκπομπή και δεν χάρηκε καθόλου με το θέμα που άκουσε να προλογίζουν

«Για φέρετρα και για τάφους μιλάς; Είπαμε να ξεκινήσετε μια φορά την εκπομπή και την ξεκινήσατε με φέρετρα και τάφους; Άργησα μία φορά ένα λεπτό και μπαίνω μέσα και ακούω τάφους και φέρετρα. Αυτοί το πως γουστάρουν το φερετριλίκι, τον τάφο, το νεκροταφιλίκι, δεν υπάρχει» είπε η παρουσιάστρια υψώνοντας τη φωνή.

Η δυσαρέσκεια της φάνηκε και αργότερα με την Αννίτα Πάνια να κάνει παρατήρηση στην συνεργάτιδα της Μαρία Φραγκάκη με τα πλάνα που είδαν: «Ρε Μαρία γιατί το κάνεις αυτό; Αυτό το πράγμα τώρα για ποιο λόγο πρέπει να το φιλοξενήσουμε στην εκπομπή;».

Όταν μάλιστα στο τηλέφωνο για να μιλήσει για το περιστατικό βγήκε ο Διευθυντής της διεύθυνσης περιβάλλοντος Δ. Πατρέων η παρουσιάστρια καθόταν πια σε αναμμένα κάρβουνα και σηκώθηκε έξαλλη από την καρέκλα της κόβοντας βόλτες στο πλατό.
Share: